Radio-Shackopruiming 2014

Actuele bijgewerkte lijst met foto's en prijzenklik hier 

gebruik de schuifbalken om alles van deze pagina te bekijken, dit is een lang verhaal...........

staan je PC-luidsprekers aan????? 

Wegens omstandigheden staan we niet meer op vlooienmarkten maar is het thuis het hele jaar door vlooienmarkt.  Daar heeft U rustig de tijd om iets uit te zoeken, proberen, testen, etc. In eigen werkplaats wordt U op weg geholpen, vertellen wij hoe iets werkt en gaat U tevreden naar huis met Uw nieuwe aankoop. U bespaart op uw dure entreeprijs van de vlooienmarkt, de kostbare parkeerplaats en de peperdure consumpties! In HFL ruim 30 35 gulden die U niet hoeft uit te geven en dus eigenlijk korting zijn op uw aankoop! Veel artikelen zijn zelfs gratis weg te geven om ruimte in de shack te maken. Ook voor de (beginnende) computer-amateur is er veel (gratis) materiaal.

 

 

Aanbieding: Nog steeds leverbaar diverse EPROMS met Uw eigen software a 10,- inclusief verzending. Alle PIC processors kunnen wij nu programmeren dank zij update programmer naar nieuwste versie. 

Klik hier voor al onze advertenties op 2dehands.nl 

 

Dit zit in de Ribbox / Flashbox Wordt geschakeld tussen PC en Porto

Met dit kastje kan ik de meeste soorten Portofoons programmeren. Het is technisch gelijk aan het programmeerkastje van Motorola. Het vormt de verbinding tussen de PC en de protofoon. Omdat het universeel is lukt het ook vaak om andere merken porto's en mobilifoons te programmeren. U kunt uw portofoon hier op frequente laten zetten volgens Uw wensen.   Prijs komt gemiddeld op 10,- per porto. .

Door het samenstellen van andere tussenkabeltjes tussen programmeerbox en porto zijn ook andere merken te programmeren. B.v Porto Kenwood (via oortelefoonplug en microfoonplug), Mobilofoon kenwood (via RJ45 plug op front, tevens microfoonaansluiting). De schakeling in de programmeerbox wordt door de stekker aan het tussenkabeltje aangepast d.m.v. doorverbindingen in deze stekker. 

Heb vroeger veel met stappenmotoren gewerkt. De software is een ware succeshit geweest. Stappenmotoren lopen via een eenvoudig zelf te bouwen interface via de printerpoort en laten ze doen wat je wilt. Geschikt voor alle computers werkend op basis van een PC. Heeft U windows 2000 of Win-XP dan zult U de timing moeten aanpassen. Turbo-pascal programma's met broncode, GW-basicprogramma's plus diverse manieren om iets aan te sturen via de printerpoort. Stuur een mail naar   Ik heb nog enkele stuks dan zijn ze op!  (denk aan de punt achter fph!). 

Het volgende is ook heel erg leuk: CW 80 meterband minivossezender slechts n enkele chip. Werkt met de PIC 16C54 en kan ik met een identificatie programmeren in morse. B.v. een radiocall. Een klein stukje draad aan de xtaloscillator van de chip maakt het signaal tot ca 100 meter afstand hoorbaar op een DC-80meter ontvanger. Ideaal als Foxoring zendertje of als testoscillator  Luister hier wat het ding doet De "blib" tussen de morsetekens in is ondertussen er uit weg geprogrammeerd. Klein foutje in software recent opgelost!

Meer Radiovossenjacht ga naar onze vossenjacht-informatie

Ik verkoop geen legerspul, geen kant en klare zendontvangers, geen meetapparatuur. U kunt telefonisch advies krijgen. Niet te lang anders ga ik over op een 0900-nummer. Wie helpt mij aan een militair koolmicrofoontje met dunne "gitaarplug", briefkaartmuziekjes, (ultra)-heldere witte LEDS, BF981 FETS, BSX20 torren.  

ga terug

Route naar thuis-QTH:    Heel goed te combineren met bezoek aan de radiovlooienmarkt van Rosmalen. 

Uw eindbestemming is gelegen op N.B. 51 grad. 41 min. 31,2 sec O.L. 5 grad. 13 min. 18,6 sec Kaart WGS84. Zit U binnen enkele meters goed.

Vanuit het Autotron  de snelweg op richting Den Bosch. Ga dan de A2 op richting Utrecht. Spoedig ziet U afslag Waalwijk, neem deze afslag en passeer o.a. Centrum en Engelen. Neem afslag Vlijmen en ga na het naambord Vlijmen bij de Protestante kerk links af. Rij de straat uit tot het laatste doodlopende stukje. Hier is een riante gratis parkeerplaats en wordt U op nr 64 hartelijk ontvangen door Frans PA0FMY. Vanuit het Noorden: Ga de A2 naar Den Bosch en zie verder boven. Vanuit het Westen: Ga langs Waalwijk, Drunen en sla af naar Nieuwkuyk - Vlijmen. Links onder viaduct door en rechtsaf richting Vlijmen. Blijf een gestrekte koers volgen richting Den Bosch. Bij de Prot. Kerk rechts af en einde weg nr 64 opzoeken. Zoek de bus met twee staafantennes op het dak.

 

Veel plezier en succes,

Frans PA0FMY