Dansworkshop

Zwart kostuum met rode petticoat wordt gedragen voor Squaredance, rounddance en rock 'n roll

Dansworkshop country, buiten, camping Berlicum

 

Van deze opstelling lampen hebben wij er twee

Achter het bedieningspaneel staat een stand-in.  

Workshop countrylinedance bij sportclub

Wil jij eens wat anders kunnen dansen dan een polonaise? Wellicht is de workshop dansen iets voor jou / jullie ! 

De show stelen met een prachtige openingsdans op je eigen bruiloft of stiekem de show stelen op de dansvloer bij een bruiloft of feest van vrienden of familie?  Dans de vonken uit de tegels bij countryline. Zwier statig in het rond bij de Weense Wals. Tover een lach op ieders gezicht bij een volksdansje.

Wat dacht je van de traditionele (openingsdans) Quickstep, een echte Engelse Wals, Latijns Amerikaanse Cha Cha, de sensuele Rumba of een hippe vlotte Jive?

Dansworkshops zijn zeer geschikt voor gezelschappen die eens wat anders willen dan de traditionele activiteiten of spelletjes.  

Ook voor teambuilding, vrijgezellenfeesten, neven-nichten weekeinde of als onderdeel van een hotelarrangement is het zeer geschikt. 

U kunt kiezen uit de thema's Countrylinedance, Stijldansen, Weense Wals, Oude dansen, Jive (Rock 'n Roll). Als toegift een volksdans uit Noord Amerika.

Natuurlijk kunnen wij U in de paar uurtjes dat een workshop duurt niet opleiden tot en geoefend danser maar het is wel heel erg leuk om te doen en kennis te maken met een voor u nieuwe dansvorm. 

Wij garanderen dat U na afloop een aantal basispassen en figuren kunt dansen op muziek. Een dansworkshop is ook zeer geschikt als voorbereiding op een huwelijk (openingsdans !), feest of diner-dansant. 

Wij beschikken over een uitstekende geluidsinstallatie aangepast aan het formaat van de zaal en aantal deelnemers. Ook hebben wij een mooie sfeerverlichting met 8 gekleurde lampen, dimmers en afstandsbediening. 

De dansworkshop kan overgaan in een dansavond of middag waar wij dan als stijldans - DJ optreden. Tijdens deze avond/middag vraagt de dansleiding deelnemers uit het publiek ten dans, dansen zelf enkele dansen voor en kunnen een paar spelletjes of een kleine wedstrijd organiseren. Het hele programma wordt van te voren met U besproken en op maat gemaakt. 

We hebben wat kleine attributen in bruikleen zoals cowboyhoeden, sjaaltjes, rollators, ed. 

 

Reserveren  

of  073-5116414   b.g.g.   073-6428898 

Plezier bij de workshop Weense Wals.

Terug naar vorige pagina

 

 

Wij kunnen door het hele land optreden. Onze standplaats is 's-Hertogenbosch en Heusden (NB)