Onze wekelijkse bijeenkomsten: 

Dansles / Dansmiddag in het seizoen 2017

 Wegens teruglopende belangstelling is er geen les meer in Country Linedance. Een Workshop kan natuurlijk altijd nog.  Stijldansen is weer helemaal in en wij gaan nu verder als een bloeiende stijldansclub. Elke week verzorgen wij nu gratis les in Buurthuis De Korf in de Mgr van Kesselstraat in Vlijmen. Omdat wij helaas wel aan zaal huur vastzitten vragen wij een bijdrage van 2 Euro per deelnemer. Elke les leggen wij iets uit of valt er wat te verbeteren. Verder kan je natuurlijk gewoon de hele middag gezellig komen dansen. Gemiddeld dans je met 20 - 25 andere dansers.

Wij zijn Frans en Christine, Frans is al 50 jaar actief bezig met dansen. Is nu 65 jaar maar heeft er nog steeds ontzettend veel plezier in. Velen hebben wij dansen geleerd. We hebben eigen muziekapparatuur en kunnen overal optreden. Denk eens aan een wokshop, foxtrotje leren voor openingsdans bruiloft, iets leuks doen bij neven-nichten weekeinde het kan allemaal. Voor zorgcentra hebben wij een nieuw concept ontwikkeld waarbij we muziek van vroeger draaien en vrijwilligers uitnodigen die met de bewoners gaan dansen.

Opgeven via   Adres danslokaal

Bel of mail ons even als u een van de lessen wenst te bezoeken.  073-5116414 bgg maar even mailen. Wij zijn een informele club. U zit dus niet vast aan inschrijfgeld, lidmaatschap, contract, of maandkaart / jaarkaart / knipkaart. Wij hopen natuurlijk wel dat U regelmatig bij ons kont dansen.

mail:

Vorige pagina