De Tele-Jukebox

De Tele-jukebox is een telefooncentrale waar muziek in zit. Door het kiezen van vier cijfers op een telefoon kunt U zelf een muziekje opzetten. Het werkt net als een echte telefoon zelfs met kiestoon, bezettoon etc. De muziek kan beluisterd worden via de telefoon maar de Tele-Jukebox heeft een 2 x 10 watt versterker en ingebouwde speakers.  Vooral senioren vinden het leuk omdat de Tele-Jukebox veel muziek van vroeger bevat.  Ook voor kleine feestjes is dit apparaat geschikt. Wie een telefoon kan bedienen kan de Tele-Jukebox bedienen.  Uiteraard kan een zaalversterking worden gekoppeld zodat ook een grote zaal, dansruimte of buiten van muziek kan worden voorzien.  Een krachtige zaalversterking is in bezit.

De telejukebox bevat veel oude bekende krakers van vroeger.  Zoals "zoek de zon op", "Op een mooie Pinsterdag", "Er wonen twee motten", "Spiegelbeeld", "Huis met een tuintje gehuurd".    Een indrukwekkende lijst vindt U hier  . Aanvullingen en suggesties altijd wekom. De capaciteit is nu voor 50 pct benut en omvat al meer dan 750 liedjes. Druk de lijst of een gedeelte van de lijst alvast af en laat die aan de bewoners zien. Leuke voorpret voor wat er komen gaat.   Lijst in printbare vorm PDF  

Hier een foto van het centrale deel.  Klein voorproefje met demo werking: kijk hier https://youtu.be/93ErmitTB5c

 

Er wordt gewerkt om een draaischijf telefoon werkend te krijgen. Op dit moment alleen voor druktoets telefoons. Een draadloos toestel werkt natuurlijk ook en je voorkomt valincidenten in b.v. een zorgcentrum.

Wilt U een middagje muzikaal vermaak?

b.v. in een zorgcentrum reserveer dan via info (a) stijldansclub.nl

Ik kom naar jullie toe, sluit alles aan en kan het "spel" en eventueel dansen ook leiden

Het gebruik is gratis onder de voorwaarde geen entregeld.

Helaas moet ik wel de kosten van de auto doorberekenen. reserveer