Stijldans-DJ Frans & de Stijldansclub uit Vlijmen

 

Echte dansmuziek voor je dansmiddag of avond.  Wij zijn ervaren dansers en weten wat de juiste muziek is voor een vlotte Quickstep, romantische Engelse Wals of een pittige Cha-Cha. Wij hebben honderden legale nummers ter beschikking geschikt voor de beginnende danser tot ver gevorderde. Onze muziek zijn vaak bekende deuntjes uit o.a. operettes, musicals, songfestivals, ed. uitgevoerd door grote dansorkesten in het juiste tempo en ritme. Vooral voor de wat "rijpere jeugd" zal de muziek een feest van herkenning zijn. Bij ons dus geen Hip-Hop, of Hollandse meezingers ! !  Wij willen graag uw dansmiddag komen opluisteren. Wij bezitten eigen apparatuur voor een flinke zaal tevens enkele gekleurde schijnwerpers + afstandbedienbare dimmers, draadloze microfoon, mengpaneel, etc.  Wij dansen zelf ook zo nu en dan samen met de bezoekers met om de stemming op gang te brengen. 

Reserveren en boeken

Voorafgaande aan het dansen kunnen wij een korte workshop verzorgen zodat ook niet-dansers mee kunnen dansen tijdens het evenement. Workshops kunnen ook los gereserveerd worden b.v voor een vrijgezellenparty, reŁnie, etc. 

 

 

Ook te reserveren voor hotel bij dinerdansant, dansmiddag (i.p.v. wandelen, fietsen, winkelen),  receptie, dansworkshop, danswedstrijd of -training, afsluiting cursus, squaredance special,  etc.  Tip:  Kerstdagen en Pasen 2021  heden nog beschikbaar ! Op=Op,

naar hoofdpagina