Dansclub Power of Love. Countryline, Stijldans, Rock 'n' Roll, Oude Dansen, Seniorendans, Rollatordans

Lestijden, doelgroep, lesprogramma,klik hier .

Nieuw! Bij voldoende deelname ook rollatordansen. Eerst bellen 073-6428898 bgg 073-5116414 

Info Workshops

Beschrijving western squaredance, met VIDEO klik hier (flashplayer moet geÔnstalleerd zijn)

Fotopagina dansclub met enkele fraaie hoge resolutiefoto's, klik hier

Board (of wel het bestuur, leiding)    

Wij zijn nog steeds de goedkoopste ongesubsidieerde dansclub! Ä 3,- voor 2 uur dansplezier.

Bent u afhankelijk van een rollator kom dan toch eens kijken. Wij hebben toch een mogelijkheid voor U om te kunnen dansen. Een en ander in overleg.

Kijk ook eens naar de foto's, klik hier.  O.a Een gedeelte van de woensdagmiddagclub

Verblijft u toevallig in den Bosch, tussendoor vakantie, op zoek naar slecht-weer-accommodatie, etc. kom dan eens gezellig binnenvallen. Bel een dag te voren  of er toevallig geen les uitgevallen is. (Murphy's Law!) Maandagmiddag, woensdagmiddag 

 De koffie staat klaar, prijs weet ik niet meer maar wel verveelvoudigd in 2,5 jaar tijd. 

 Info of 073-6428898

Vooraf aanmelden is gewenst maar niet verplicht. Bel 073-6428898. Via dit nummer kunt u ook alle info over de dansclub verkrijgen. De contributie is Ä 10,- per maand voor 1 x per week twee uur les. Opzeggen/stoppen een maand van te voren. Je hoeft dus niet zoals bij commerciŽle dansscholen, sommige clubs of volkshogescholen het hele seizoen vooruit te betalen. Ook kennen wij geen inschrijfgeld! Als je ziek bent of je kan niet laat het dan svp van te voren even weten. Blijf niet zo maar weg! We passen dan het lesprogramma aan. Nieuwe figuren doen we dan een week later om herhalingen te voorkomen.

 

foto rollatordans, klik om naar beschrijving te gaan

Nieuw Rollatordans, klik hier

 

Modern Western Squaredance, de opvolger van countrylinedance. Klik op foto voor vergroting.

foto: Modern Western Squaredance

Dansen is geen dure sport. Een dure uitrusting is niet nodig. Gemakkelijk zittende kleding (die niet kapot of versleten is) + schoenen waar U makkelijk op loopt zijn voldoende. 

Wij bestaan al meer dan 12 jaar en dansen al heel ons leven, en hebben heel wat deskundigheid opgebouwd. Wij pakken het dan ook uiterst serieus aan. Wij houden ons op de hoogte van de nieuwe dansen en trends.  Wij zijn niet zoals mijn eerste dansschool ons eens noemde "zogenaamde collega's".  Wij werken volkomen eerlijk en legaal. Dat betekent dat alleen legaal verkregen muziek wordt gedraaid, wij geen verzamel CD's uitgeven, uitlenen, verhuren of verkopen en wij onze nieuwe dansen op een eerlijke manier verkrijgen  niet "jatten" van andere clubs. Wij betalen ook onze BUMA voor dans en bewegingsonderwijs! Wij zijn er achter gekomen dat ons lesmateriaal aangewend wordt op andere clubs en de bijbehorende muziek via internet wordt verkregen. Helaas een oneerlijke zaak! 

 Zoekt U nog een attractie voor uw evenement? Misschien een gezellig muziekje er bij of heeft U een microfoon nodig? Staat het personeelsfeest binnenkort op het programma? Wilt U ook een op een sportieve manier kennis maken met dansen?  Wij het regelen het. Succes is verzekerd.

 
Radiovossenjacht of wel elektronische oriŽntatieloop 
Digitale bingo met cyfers op scorebord

Met z'n allen op een rij, linedance buiten, Drunen Paasfestijn

Info Workshops, Evenementen, etc. 
Gedurende het hele jaar geven wij workshops en verzorgen dansmuziek.  (keuze uit countrylinedance, ballroom, oude dansen of Rock 'n' Roll) ter opluistering van een diner-dansant, Kerst of Nieuwjaar, Sylvesterparty, personeelsfeest, als verzetje na een spannende vergadering, als laatste les van een intensive cursus of bedrijfstraining, vrijgezellenfeest, schoolkamp, Pasen, camping, 30 april, 5 mei, eindpunt dropping, etc.  Tevens kunt U onze dansclub uitnodigen op jaarmarkten en braderieŽn. Zie ook de  fotopagina en ook even hier dan kunt u zien hoeveel plezier u beleeft aan onze dansleiding. Uiteraard is een demo ook mogelijk. Wij komen met een aantal ervaren dansers en twee dansleiders en zorgen voor een wervelend optreden met actief publiek. 
Op verzoek geven wij ook dansinstructie. U krijgt ECHTE dansmuziek te horen. U kunt kiezen uit gezelschapsdans, b.v foxtrot, wals of uit countrylinedance. Ook kunnen wij U introduceren in de geheimen van Western Squaredance of Western Rounddance. Een enkel eenvoudig volksdansje of iets van vroeger zoals valeta of polka behoort tot de mogelijkheden. Garantie voor een sportive, gezellige avond of middag, zeer geschikt voor 50+ omdat wij geen stampmuziek of house gebruiken.  Er wordt veel bij ons afgelachen en U heeft uiteraard plezier. Wij hebben eigen professionele krachtige geluids-spullen draadloze microfoon, mengpanelen, boxen, etc. en stellen het volume zo af dat u er geen last van heeft. Ook gebruiken wij geen hinderlijk flitsende lampen. Dit arrangement is zeer geschikt voor bedrijfsfeest of uitstapje, teambuilding, vrijgezellenavond, senioren, leden ouderenbond, personeelsvereniging, vakantiedorp of camping, jeugdvakantiewerk, etc.  Eventueel kan dit ook een onderdeel zijn van een activiteit waarbij wij samenwerken met een band zodat het geleerde direct in praktijk wordt gebracht. Wij hebben ook andere mogelijkheden tot vermaak zoals 

animatie: volksdans of squaredance

E-mail Denk aan de punt achter fph.
Geen afgeschermde nummerweergave, (anti telefoon-spam), liever niet met GSM bellen. Liever geen Freemail bv Hotmail-adres als u het voor het kiezen heeft.  Van halfzes tot een uur of zeven sta ik in de keuken en ben ik aan het eten!
telefoon073-5116414 bgg  toch maar even mailen   naar indexpagina

Algemene adviezen en hoe gedraag ik mij tijdens een dansles(sluit het venster om terug tekeren).